210003610201 |
0-10% |
Cukromierz roboczy 0-10% (0,2%), z temometrem od 10°C do 50°C, dz.1,0; temperatura odniesienia 20°C |
H361020101 |
149.56/szt | |
210003610202 |
0-20% |
Cukromierz roboczy 0-20% (0,2%), z temometrem od 10°C do 50°C, dz.1,0; temperatura odniesienia 20°C |
H361020205 |
152.33/szt | |
210003610203 |
0-30% |
Cukromierz roboczy 0-30% (0,2%), z temometrem od 10°C do 50°C, dz.1,0; temperatura odniesienia 20°C |
H361020301 |
161.56/szt | |
210003610204 |
30-60% |
Cukromierz roboczy 30-60% (0,2%), z temometrem od 10°C do 50°C, dz.1,0; temperatura odniesienia 20°C |
H361020401 |
176.97/szt | |
210003610205 |
50-80% |
Cukromierz roboczy 50-80% (0,2%), z temometrem od 10°C do 50°C, dz.1,0; temperatura odniesienia 20°C |
H3610205 |
164.34/szt | |
210003610206 |
60-90% |
Cukromierz roboczy 60-90% (0,2%), z temometrem od 10°C do 50°C, dz.1,0; temperatura odniesienia 20°C |
H3610206 |
164.34/szt | |