Cukromierz laboratoryjny dla browarów - EXATHERM

cukromierz-laboratoryjny-dla-browarow-exatherm.JPG

Laboratory saccharometers for breweries
Laboratory saccharimeter für brauereien

Temperatura odniesienia +20°C
Zakres pomiarowy termometra 0°C do +30°C z podziałką co 0,5°C

exatherm.jpg
* - poniższe ceny są cenami netto PLN za jednostkę miary (Cena netto/JM) i nie zawierają podatku VAT oraz ewentualnych opłat dodatkowych
Kod Cecha 1 Opis Nr kat. *Cena netto/JM Ilość
210003710101 0-7% Cukromierz laboratoryjny dla browarów 0-7% (0,1%), z termometrem od 0°C do 30°C, dz.0,5 H3710101025 857.85/szt
210003710102 6-13% Cukromierz laboratoryjny dla browarów 6-13% (0,1%), z termometrem od 0°C do 30°C, dz.0,5 H3710102025 857.85/szt
210003710103 10-20% Cukromierz laboratoryjny dla browarów 10-20% (0,1%), z termometrem od 0°C do 30°C, dz.0,5 H3710103025 857.85/szt

- zaloguj się aby móc dodawać produkty do zamówienia/zapytania


Nasza siedziba

  • LABO24
  • Biuro Handlowe
  • ul. Sowińskiego 5
  • 44-100 Gliwice