OFERTA
Kieliszek do degustacji – analiza sensoryczna Tasting glass – sensory analysis Kieliszek do degustacji używany do analizy sensorycznej wg. ISO 3591:1977; PN:EN 1622:2003 Wykonany ze szkła kryształowego, może być używany do badania, z wykorzystaniem wszystkich rodzajów testów (zwykłe degustowanie, analiza profilu itd.), wszystkich cech organoleptycznych próbek (barwa, klarowność, bukiet zapachów, smak). Kieliszek wykorzystywany m.in. w analizie wody, do oznaczania liczby progowej zapachu (TON) i liczby progowej smaku (TFN)
- zaloguj się aby móc dodawać produkty do zamówienia/zapytania
Zlewka (naczynie) dwuścienne typu BIER, do analizy sensorycznej. SIMAX Podwójne ścianki naczynia umożliwiają dłuższe utrzymanie temperatury analizowanej cieczy. Naczynie używane do analizy sensorycznej. Wykonane ze szkła SIMAX, może być używane do badania, z wykorzystaniem wszystkich rodzajów testów (degustowanie, analiza profilu itd.), wszystkich cech organoleptycznych próbek (barwa, klarowność, bukiet zapachów, smak).
Półmaska, materiałowa maseczka ochronna z troczkami do wiązania - WPL
Półmaska, maseczka ochronna materiałowa z troczkami do wiązania - LABO24